Home

Naša priča započinje 2013. godine u Poljskoj kada naši partneri Classic4u pokreću uvoz automobila iz Japana. Zastupstvo u Hrvatskoj se otvara početkom 2018. godine u Zagrebu nakon odluke da se prodaja proširi i na druge zemlje Europe. Pokretač za nas je bila kupnja rijetkog Mercedes-Benz W124 500E uvezenog iz Japana. Ostali smo iznenađeni tehničkim stanjem automobila, koji se definitivno izdvajao od modela dostupnih na europskom tržištu. Odlučili smo uvoziti automobile iz zemlje izlazećeg sunca u najboljem mogućem tehničkom stanju te omogućiti ljubiteljima automobila da svatko pronađe svoj primjerak.

Imamo brojne kontakte koji nam pomažu u odabiru automobila, pri kupnji i finalizaciji transakcije u Japanu. Sve to tako da klijent dobije primjerak koji udovoljava njegovim zahtjevima, što europska ponuda rijetko može ispuniti. Automobili uvezene iz Japana karakterizira jedinstveno stanje očuvanosti te servisiranje u ovlaštenim servisima.

Najveća prednost je niska kilometraža koja često ne doseže 50.000 km. To je zbog činjenice da Japanci tretiraju ove automobile kao hobi, strogo se brinu o redovitim inspekcijama i pedantno pristupaju pitanju održavanja unutrašnjosti. U našem radu povezujemo strast s profesionalizmom. Dakle, bilo da tražite savršeni dvadesetogodišnji Mercedes, BMW M ili klasični Porsche – došli ste na pravu adresu.

Pogledajte trenutnu ponudu vozila na lageru

Pogledajte listu prodanih vozila

Pogledajte proces kupnje vozila na aukciji